Toegankelijkheid

Cultuurweekend is een initiatief van de stad Antwerpen. De stad streeft ernaar om zijn aanbod zo toegankelijk mogelijk te maken.

 

Heel wat culturele huizen zijn geheel of deels rolstoeltoegankelijk, met uitzondering van de verdiepingen in de historische huizen. Meer informatie over de toegankelijkheid van de deelnemende organisaties vind je terug op hun desbetreffende websites.

 

Binnen het programma kan je zoeken naar activiteiten die deels of volledig toegankelijk zijn voor personen die slechthorend en/of slechtziend zijn

 

 

Toegankelijkheid website

De stad streeft er ook naar om zijn digitale toepassingen zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit doen we in overeenstemming met het Vlaamse bestuursdecreet.

Iedereen moet de informatie op www.cultuurweekend.be eenvoudig kunnen gebruiken en bekijken, dus ook slechtzienden, blinden, slechthorenden, doven en personen met een andere beperking.

Feedback en contactgegevens

Heb je opmerkingen of ervaar je toegankelijkheidsproblemen? Laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar info [at] antwerpen.be of bel naar +32 3 22 11 333. We streven ernaar om je een antwoord te bezorgen binnen de 7 werkdagen.

Ombudsvrouw

Ben je niet of onvoldoende geholpen? De ombudsvrouw behandelt je melding als je uitgepraat bent met de stad, dus als je eerst jouw probleem hebt voorgelegd aan de stad zelf. Zij behandelt uw melding onafhankelijk en bemiddelt waar mogelijk.

Stuur een e-mail naar ombudsvrouw [at] antwerpen.be, bel naar +32 800 94 843 (gratis nummer) of ga langs op haar kantoor aan het De Coninckplein 25, vlakbij de bibliotheek Permeke. De ingang ligt in de Muizenstraat en de openingsuren vind je op: www.antwerpen.be/ombudsvrouw.